Hardware

Op zoek naar een nieuwe computer, laptop, server, all-in one printer, netwerkinfrastructuur zoals routers, switches of andere randapparatuur?

Wij helpen en adviseren u graag met het uitzoeken van de voor u geschikte machine. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte computers en randapparatuur van alle merken.

Op gebied van hard- en software kunnen we alle gerenommeerde A-merk computers, laptops, servers of randapparatuur vaak binnen een dag leveren. 

Maar naast het leveren van standaard oplossingen hebben we ook onze eigen maatwerk computers, servers of firewalls. Deze worden naar uw behoefte samengesteld uit A-componenten die u ook zult vinden in de andere merken. Denk hierbij aan een Intel moederbord, Intel processor etc.

Op deze manier kunnen we goede producten leveren die bestaan uit standaard componenten. Mocht zich onverhoopt een storing voordoen, kan het defecte onderdeel vaak snel en makkelijk door onze supportdesk vervangen worden aangezien het standaard is en niet speciaal ontworpen voor een bepaalde kast.
 

Cloud-oplossingen:

Wilt u niet meer investeren in eigen hardware, dan is huren in combinatie met een cloud-oplossing misschien iets voor u.
Door middel van een cloud oplossing kunt u van elke locatie bij uw bestanden en met vrijwel elk apparaat.