Microsoft 365

Het cloudpakket van Microsoft Office 365
altijd de nieuwste functies, fixes en beveiligingsupdates, passend bij uw bedrijf!

Microsoft Office 365

Is een abonnementsservice waarmee u altijd over de meest recente moderne hulpprogramma’s voor productiviteit van Microsoft beschikt.
Er zijn Microsoft 365-abonnementen voor thuisgebruik, evenals voor kleine en middelgrote bedrijven, grote ondernemingen, scholen en non-profit-organisaties. 

De Zakelijke Microsoft 365-abonnementen bevatten de bureaubladapps waarmee u vertrouwd bent, zoals Word, PowerPointen Excel en Outlook. 
Met dit abonenment kunt u ook de cloudopslag en cloud-verbonden functies gebruiken waarmee u met meerderen aan bestanden kunt werken.

Maar er is ook een Office Basic abonnement voor alleen mail met of zonder cloudopslag en beveiligde advertentievrije e-mail.

 

Met een abonnement hebt u altijd de nieuwste functies, fixes en beveiligingsupdates

ICT United kan de levering en inrichting van uw Office 365 verzorgen, zodat u op een goede manier met uw collega’s van start gaat met online werken.

  • Koppelen van domein aan office 365 omgeving
  • Gebruikers aanmaken
  • Email instellen
  • Documentindeling maken
  • Rechten instellen en delen met gebruikers

 

Kort abonnementsoverzicht:
Exchange Online (Plan 1)

Mail in de cloud. Hiermee is de mail overal beschikbaar en toe te voegen in uw favoriete applicatie op meerdere apparaten, maar ook te bereiken via de browser.

Business Basic

Naast mail in de cloud, ook 1 TB (1000 GB) opslag in OneDrive en gebruik van Teams. Ideaal om samen te werken met collega's.

Business Standaard of Premium

Naast de mogelijkheden van Business Basic ook recht op het installeren van de Office applicaties.