Netwerkbeheer

Op het gebied van automatisering (systeembeheer, netwerkebeheer, onlinebackup) grafisch ontwerp en VoIP levert ICT United zeer uiteenlopende producten en diensten. Variƫrend van hardware tot huisstijl, van software tot PowerPointpresentatie, en van (telefoon)netwerk tot database. Onze dienstverlening strekt zich uit van advies, ontwerp en levering tot installatie, integratie, onderhoud en ondersteuning.

Al onze producten en diensten leveren wij zowel in standaardpakketten als op maat.
Standaardapplicaties zijn direct te installeren en bieden veel mogelijkheden, maar dat is misschien niet altijd wat u wilt. Soms zijn ze juist veel te uitgebreid, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet.
Op maat gemaakte applicaties bevatten enkel de onderdelen die u nodig heeft. Ze zijn daarmee niet alleen functioneler, maar vaak ook veel goedkoper. U betaalt niet voor onnodige 'toeters en bellen' en de daarbij behorende licenties, maar alleen voor dat wat u afneemt. Voorbeelden daarvan zijn Relation Management Systems (RMS) en Content Management Systems (CMS).

Al jarenlang werken wij samen met vaste leveranciers van diverse A-merken, voor onze standaardproducten of als wij iets voor u op maat bouwen. Voor u betekent dit: kwaliteit, betrouwbaarheid, garantie en lage prijzen.

Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden adviseren wij u graag over de beste keuze in uw situatie.