Security

Beveiliging is belangrijk. Wij hebben een complete virusbescherming. Uw bestanden opgeslagen in onze online back-up

Netwerkbeveiliging
Is belangrijk omdat het helpt bij het beschermen van gevoelige informatie tegen ongeoorloofde toegang, misbruik of diefstal, aanvallen van buitenaf en interne bedreigingen.
Het omvat meerdere lagen van verdediging aan de rand en in het netwerk, zoals firewalls, antivirusbeveiliging, intrusion prevention systems, workload security, VPN, netwerksegmentatie en meer.

Back-up
Het creëren van een back-up is een belangrijke stap in het onderhouden van je computer om je gegevens te beschermen in het geval van een systeemfout of beschadigde bestanden, maar is ook een onderdeel van IT-security aangezien cybercriminelen en hackers de toegankelijkheid van uw bestanden of systeem op afstand blokkeren en controleren. Wanneer u in het bezit bent van een goede gegevens- systeem backup, dan kunt u uw betsanden of systemen herstellen indien nodig.

IP (beveiligings) camera's
Naast de digitale beveiliging, die belangrijk is om ongeautoriseerde toegang en potentiële bedreigingen te minimaliseren, kan fysieke beveiliging essentieel zijn om uw ruimtes te beheren en te beveiligen.
Deze fysieke systemen zijn vaak onderdeel van de digitale infrastructuren, zoals netwerken en opslaglocaties. Daarom bieden wij bewakingscamera’s en/of alarmsystemen aan en nemen deze mee in ons netwerkbeheer.

 

Voor advies, vragen over levering of installatie van (fysieke) beveiliging, antivirussoftware, firewalls, VPN etc kunt u zeker bij ons terecht !